Open+

Het Open+-systeem is een technologische installatie. Die zorgt ervoor dat geregistreerde Open+-gebruikers de deuren van de bib kunnen openen buiten de 'bemande' openingsuren, elke dag tussen 10 en 22 uur (op dinsdag tussen 16 en 22 uur), ook op zondagen.

Tijdens Open+-uren is er geen bibpersoneel dat je helpt of begeleidt. Je kan dus zelfstandig gebruikmaken van de meeste bibdiensten.

Geïnteresseerd? Lees alvast het reglement!

 

Openingsuren bibliotheek

tabel openingsuren

Online Open+-gebruiker worden in 30 minuten!

bibgebruiker rolstoel

Een halfuurtje tijd?

Open+-gebruiker worden is écht niet moeilijk. Voor een halfuurtje van jouw tijd, krijg je van de bib 56 extra openingsuren in de plaats.

Interesse in Open+, maar is 'online' niks voor jou?

Heropening bib

Maak een afspraak met een bibmedewerker!

Je kan de bibliotheek bellen om een Open+-afspraak te maken op 015 24 57 44. Klik hier voor de telefonische openingsuren.

Wat kan wel en wat kan niet tijdens Open+?

student aan leestafel

Alle bibdiensten tijdens Open+ op een rijtje

Kan ik de krant komen lezen op een Open+-voormiddag? Kan ik met mijn eigen laptop op de wifi van de bib? Of kan ik printen via de internetpc's van de bib?

Liever een medewerker in de buurt?

medewerker achter balie

Naast de Open+-uren behouden we ruime openingsuren waarop er wél bibmedewerkers aanwezig zijn.

Bibgebruikers die hulp willen of nodig hebben, kunnen dus blijven rekenen op de gekende bibservice.

Open+-agenda

Raadpleeg de Open+-agenda vóór je Open+-bezoek.

Tijdens bepaalde activiteiten in de bibliotheek is Open+ niet beschikbaar. Deze activiteiten worden vooraf aangekondigd in de Open+-agenda.

Bij tal van activiteiten blijft Open+ wél toegankelijk. Dan is het toch vaak handig om te weten wat je mag verwachten. Bezoek je Open+ liever niet op hetzelfde moment als 50 leerlingen uit de lagere school? Check even de agenda om verrassingen te vermijden!

In deze agenda worden alleen sluitingsmomenten, uitzonderingen en mogelijk 'hinderende' activiteiten vermeld. Staat er niets, dan gelden de gebruikelijke Open+- en openingsuren.

Voeg jij graag deze agenda toe aan je eigen online agenda? Knip en plak deze url in jouw agenda:  'Andere agenda's toevoegen -> via url': http://outlook.office365.com/owa/calendar/0f6fac98b5f0400981883fe6f15a6285@heist-op-den-berg.be/9a0e7049ddc14831a50cbf62ac12298114179292061465827392/calendar.ics

 

boeken op de grond

Problemen tijdens je Open+-bezoek?

Vul hier het meldingsformulier in.