Sluiting bib en Bus: Mijn Bibliotheek werkt niet

Ben jij verrast door de sluiting van de bib en De Bus? En merk je dat Mijn Bibliotheek niet meer werkt? Geen paniek!

bib en bus gesloten

Op Mijn Bibliotheek verschijnt o.a. de volgende boodschap: “Er is een fout opgetreden bij het ophalen van informatie uit het bibliotheeksysteem. Probeer het later opnieuw.”

Dit heeft te maken met de sluiting van de bib en zal blijven verschijnen tot 12  oktober. Je kan ook andere boodschappen tegenkomen waarbij het lijkt alsof er iets mis is met jouw lidmaatschap. Dat is niet het geval. Je hoeft hier verder niets mee te doen.

Wel vervelend, want je kan even geen reservaties of verlengingen doen, of je vervaldatum raadplegen. Daarvoor neem je best contact op met de bib!

Tot 30 september kun je materialen laten verlengen of je vervaldatum opvragen.

• Je kan de bib telefonisch bereiken op 015 24 57 44. Telefonische openingsuren: ma, wo, do, vr van 9 tot 12 uur; di van 13 tot 16 uur.
  • Mailen kan ook: bibliotheek@heist-op-den-berg.be.