Ontdek de vernieuwde bib

Beste bibbezoeker

We hebben je lang moeten missen! Nog tot 11 oktober blijven de bib en De Bus gesloten, maar op 12 oktober staan we allemaal te blinken in onze vernieuwde bib! Want wat is er veel veranderd …

groepsfoto bibteam

• 10 uur: De bib gaat open - eerste kennismaking met het nieuwe bibsysteem.
  • 10 tot 16 uur: Café Rivierenland – Het bibteam trakteert met hapjes en drankjes én antwoordt op al jouw vragen over de vernieuwingen. Je vindt er ook gloednieuwe brochures over de bibliotheekdiensten..
  • 13 tot 16 uur: ‘Poëtisch Kapsalon’ – Animatiegezelschap Kip van Troje bezorgt jong en oud(er) een feestelijk en 'poëtisch' kapsel. Een gedichtje of een rijmpje krijg je erbovenop!
  • 13.30 uur: Persmoment - Schepen van Cultuur Carl Verelst geeft uitleg bij de vernieuwingen.
  • 16 uur: De bib sluit. De Bus gaat open in Wiekevorst tot 19 uur. Ook daar vind je alle info over de vernieuwingen.

Kom jij de vernieuwde bib mee ontdekken?

Tot dan!

Groetjes,

Het bibteam

Al benieuwd naar wat je mag verwachten?

Volg de bib op facebook en instagram (bibliotheekheistopdenberg) of lees hier meer.