Nieuwe openingsuren vanaf maandag 19 april

Een bibliotheek die bij je past – nieuwe openingsuren

voordeur bib

Verveel je je op woensdagnamiddag? En mis je het om op vrijdag de bib te kunnen ‘plunderen’ voor ontspanning tijdens het weekend?

Vanaf maandag 19 april biedt de bibliotheek de oplossing! De coronaopeningsuren verdwijnen en maken plaats voor een heel nieuwe set van openingsuren, aangepast aan jouw voorkeuren. Hoe die nieuwe uren tot stand zijn gekomen, lees je op deze pagina.

Tijdens de bemande openingsuren blijft de bibliotheek draaien zoals voorheen: iedereen kan binnen en buiten lopen en de bibmedewerkers helpen je graag verder.

Als je je laat registreren als Open+-gebruiker, kan je je bibbezoek ook plannen tijdens de (onbemande) Open+-uren. Open+-gebruikers kunnen zelfstandig gebruikmaken van de bibdiensten, hebben een infosessie gevolgd en een apart Open+-reglement ondertekend.

Wil jij ook gebruikmaken van Open+? Klik hier voor alle info.

tabel openingsuren