Een bibliotheek die bij je past

Het bibteam zet dagelijks alles in het werk om de dienstverlening te verbeteren. We bouwen aan een bib die nog beter bij jou past.

Een klantgerichte dienstverlening bestaat niet zonder inspraak van de klant. Daarom zijn we in november en december 2020 een participatietraject gestart.

We houden je op de hoogte van de resultaten en vernieuwingen via deze webpagina.

Enquête openingsuren

De bib die bij je past - foto

Een eerste stap in het participatietraject is gezet. We vroegen aan onze klanten wat zij vinden van de openingsuren. De resultaten op deze enquête worden op dit moment verwerkt.

Naast de openingsuren stelden we ook aan al onze klanten de vraag wie graag lid zou worden van onze focusgroep. Deze focusgroep krijgt in de loop van januari en februari nog enkele enquêtes aangeboden rond het thema 'een bibliotheek die bij je past'.

De antwoorden van de focusgroep zijn de sleutel om de bibliotheek in de loop van het voorjaar verder te hervormen. Hou deze webpagina in de gaten voor meer nieuws!