Een bibliotheek die bij je past

Het bibteam zet dagelijks alles in het werk om de dienstverlening te verbeteren. We bouwen aan een bib die nog beter bij jou past.

Een klantgerichte dienstverlening bestaat niet zonder inspraak van de klant. Daarom zijn we in november en december 2020 een participatietraject gestart.

We houden je op de hoogte van de resultaten en vernieuwingen via deze webpagina.

De bib die bij je past - foto

Enquête openingsuren

Een eerste stap in het participatietraject is gezet. We vroegen aan onze klanten wat zij vinden van de openingsuren. De resultaten op deze enquête zijn verwerkt. Hieronder vind je de nieuwe openingsuren. Deze zullen ingaan vanaf maandag 19 april.

openingsuren vanaf 19 april
Klik hier voor een grotere weergave van de nieuwe openingsuren.

Start Open+ vanaf maandag 19 april

Open+-logo

Het Open+-systeem zorgt ervoor dat je in de bibliotheek terecht kan buiten de gewone, bemande openingsuren.

Tijdens de bemande openingsuren blijft de bibliotheek draaien zoals voorheen: iedereen kan binnen en buiten lopen en de bibmedewerkers helpen je graag verder.

Als je je registreert als Open+-gebruiker, kan je je bibbezoek ook plannen tijdens de (onbemande) Open+-uren.

Interesse? Lees alvast het Open+-reglement en ontdek alle details via onderstaande knop of in de infofolder verkrijgbaar in de bibliotheek.

Alle info over Open+ vind je hier.