E-boek
Nederlands

Het West-Vlaams versierhandboek : roman

Thomas Blondeau (auteur)

Het West-Vlaams versierhandboek : roman

Genre:
Na de zoveelste gestrande liefde besluit Raf ter bestrijding van zijn verdriet terug te keren naar zijn West-Vlaams geboortedorp, om daar het boek te schrijven waarmee hij grip tracht te krijgen op zijn hartzeer. Hij belandt midden in de actuele gekte van Vlaanderen: het dorp heeft zich sinds kort afgesplitst van de rest van het land. En als Raf het op een na mooiste meisje van het dorp ontmoet, i
Titel
Het West-Vlaams versierhandboek : roman
Auteur
Thomas Blondeau
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: De Bezige Bij, 2013
1 digitaal bestand
ISBN
9789023480181
CloudLibrary
4nmtdr9

Andere formaten:

Over Thomas Blondeau

Thomas Blondeau (Poperinge, 21 juni 1978 – aldaar, 19 oktober 2013) was een Vlaamse schrijver, dichter en journalist. Hij studeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven en aan de Universiteit Leiden (literatuurwetenschap). Hij schreef voor onder andere Mare, Deng, De Revisor en Dif.

Na vele poëzievoordrachten en gepubliceerde korte verhalen, verscheen in 2006 zijn debuutroman eX, die met name in België goed ontvangen werd. Begin 2010 verscheen zijn tweede roman, Donderhart.

In 2011 was hij samen met Hassan Bahara samensteller van Agents-provocateurs : 20 onder 35 : een selectie van de origineelste jonge schrijvers uit Nederland en Vlaanderen. In datzelfde jaar stelde Blondeau ook Hard en teder : Nederlandse en Vlaamse erotica samen, eveneens een bundel verhalen van hedendaagse Nederlandstalige auteurs.

Op de Boekenbeurs Antwerpen speelde hij de 'boekendokter'. Gekleed in een doktersjas luisterde hij naar de kwalen van de boek…Lees verder op Wikipedia