Terwijl ex-marinier Bob Lee Swagger met zijn vrouw een bezoek brengt aan zijn voormalige eenheid in Duitsland wordt deze eenheid aangevallen door terroristen.
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, © 2018
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 5 uur 21 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op de roman Point of impact van Stephen Hunter
EAN
5053083177720

Besprekingen

Seizoen 2 van een Amerikaanse thrillerserie met in de hoofdrol Ryan Phillippe (Reclaim; The way of the gun), gebaseerd op de film van Antoine Fuqua (2007) en het boek van Stephen Hunter (1993). Bob Lee Swagger is een ex-marinier en beroemd scherpschutter. Wanneer Swagger met zijn vrouw Julie (Shantel VanSanten) een bezoek brengt aan zijn voormalige eenheid in Duitsland wordt deze eenheid aangevallen door terroristen. Er blijkt verband met een missie in Afghanistan en met de beruchte Tsjetsjeense sluipschutter Solotov (Josh Stewart), maar er spelen veel dreigingen en een grote samenzwering.

Over Stephen Hunter

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Mike Walen

Stephen John Hunter (Wellington, 28 oktober 1968) is een Nieuw-Zeelands acteur. Hij speelde het personage Graeme in de film Ladies Night uit 1995 en speelt de dwerg Bombur in The Hobbit-trilogie van Peter Jackson.

Filmografie

Films

Televisie

Externe link

  • (en)  Stephen Hunter in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia