Boek
Nederlands

Be useful : 7 tools voor het leven

+1
Be useful : 7 tools voor het leven
×
Be useful : 7 tools voor het leven Be useful : 7 tools voor het leven

Be useful : 7 tools voor het leven

Zelfhulpboek van de Oostenrijks-Amerikaanse acteur en bodybuilder (1947) met adviezen voor een succesvol en nuttig leven.
Titel
Be useful : 7 tools voor het leven
Auteur
Arnold Schwarzenegger 1947-
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Be useful : seven tools for life
Uitgever
Utrecht: Kosmos, © 2023
303 p.
ISBN
9789043931328 (paperback)

Besprekingen

Een boek over persoonlijke ontwikkeling aan de hand van ervaringen van Arnold Schwarzenegger (1947). Het boek is een praktische gids waarin Schwarzenegger de lezer laat zien hoe de 7 tools die hij heeft ontwikkeld kunnen worden ingezet om je ware doel te bereiken en een succesvol en nuttig leven te leiden. Hij illustreert zijn inzichten met persoonlijke verhalen, variërend van levensveranderende successen tot levensbedreigende mislukkingen. De kernboodschap van het boek: niemand komt je redden, jij bent alles wat je nodig hebt. Invoelend, persoonlijk en zeer toegankelijk geschreven. Arnold Schwarzenegger (Thal, 1947) is acteur, zakenman, politicus en ondernemer. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger (Thal, 30 juli 1947) is een Oostenrijks-Amerikaans acteur, filmproducent, ondernemer, ex-bodybuilder en oud-politicus van de Republikeinse Partij. Schwarzenegger was de gouverneur van Californië van 2003 tot 2011.

Levensloop

Arnold Schwarzenegger werd geboren in Thal, vlak bij de Oostenrijkse stad Graz. Zijn vader Gustav, een voormalig lid van de Sturmabteilung, was het hoofd van de plaatselijke politie en overleed op 1 december 1972. Zijn moeder Aurelia overleed op 2 augustus 1998. Arnold had een oudere broer Meinhard, geboren op 17 juli 1946 en gestorven bij een auto-ongeluk op 20 mei 1971. Arnold heeft als dienstplichtig militair in 1965 een jaar gediend in het Oostenrijkse leger als tankchauffeur. Hij werd Amerikaans staatsburger in 1983 en haalde zijn bachelor aan de Universiteit van Wisconsin in International Marketing en Business Administration.

Schwarzenegger trouwde in 1986 met ex-NBC…Lees verder op Wikipedia