Open+-infosessies

Ben jij 16 jaar of ouder? Dan kun je Open+-gebruiker worden!

Open+-module

Wat is Open+?

Dat ontdek je op de Open+-pagina van deze website. In het kort: de Open+-openingsuren zijn uren waarin de bib voor het 'gewone' publiek gesloten is. Open+-gebruikers hebben wél toegang het bibgebouw en kunnen er gebruikmaken van de meeste bibdiensten.

Begin bij het begin: neem deel aan een Open+-infosessie.

Open+-module

In een uurtje legt een medewerker uit

  • wat er in het Open+-reglement staat;
  • wat je mag verwachten tijdens een Open+-bezoek;
  • wat jouw verantwoordelijkheden zijn als gebruiker van Open+;
  • wat je kan doen bij problemen;
  • enzovoort.

Uiteraard kan je zelf vragen stellen! De medewerker zal ze met alle plezier beantwoorden!

Er komen geregeld nieuwe data ter beschikking. Hou deze website in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Wat na de infosessie?

We verwerken je gegevens kort na de infosessie. Van zodra je een bevestiging ontvangt, ben je Open+-gebruiker. 

Inschrijvingsformulier

Interesse in Open+? Schrijf je in voor een infosessie en ontdek er alles over!

Vul hieronder alle gevraagde gegevens in. Na je deelname aan de infosessie zal de bib jouw gegevens verwerken en je als Open+-gebruiker registreren.
Je kiest alvast een pincode van vier cijfers. Die heb je nodig om tijdens Open+-momenten de bib binnen te komen.
We vragen ook nu al je akkoord met het Open+-reglement om het proces te vergemakkelijken. Lees het dus eerst! Toch bedenkingen na de infosessie? Dan meld je dat bij de verantwoordelijke. Die kan je registratie tegenhouden.

Voorwaarde deelname
Open+-reglement
Het Open+-reglement vind je hier.
 
 
 
Persoonlijke gegevens
Het mailadres dat je hier opgeeft, gebruiken we voortaan voor de communicatie met de bibliotheek. Gebruik dus je eigen, persoonlijke mailadres.
Vul hier je rijksregisternummer in zonder streepjes, punten of spaties.
Je identiteitskaart wordt vanaf nu je lidkaart van de bib, je rijksregisternummer wordt je nieuwe lidnummer.


De persoonsgegevens verwerkt in het kader van dit reglement worden met zorgvuldigheid en respect voor de privacy behandeld en beveiligd. Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg volgt hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR genoemd) en de Belgische privacywet.
Pincode
Deze pincode gebruik je samen met je identiteistkaart om de deur van het bibgebouw te kunnen openen.
De code is persoonlijk en mag niet doorgegeven worden aan anderen. Om veiligheidsredenen mag deze code niet samengesteld zijn uit delen van je geboortedatum. Gebruik ook bij voorkeur niet dezelfde code als de code die je gebruikt voor je bankzaken, toegang van je telefoon, enzovoort.
 
---
Door het indienen van dit ingevulde formulier ga je akkoord met de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens zoals omschreven in de privacyverklaring van deze website.

Tijdens de activiteit maakt de bib beeldmateriaal dat later gebruikt wordt voor marketing en promotie van de bibliotheek en lokaal bestuur Heist-op-den-Berg. Het lokaal bestuur verkoopt de beelden niet door aan derden.
Wil jij of je minderjarig kind liever niet in beeld komen? Deel dat dan mee aan de verantwoordelijke bij aanvang van de activiteit.
---