Oorverwarmers - Randy Newman: 13 songs

lezing met live muziek

randy newman 13 songs
boekcover Randy Newman

In zijn boek Randy Newman gaat Wouter Bulckaert op zoek naar hoe Newman tegelijkertijd Amerika een spiegel voorhoudt en de liefde voor zijn land uitspreekt. Verder toont hij dat er achter de schrijver van populaire deuntjes als ‘You’ve Got a Friend in Me’ en ‘Short People’ een componist van een tijdloos oeuvre schuilgaat.

Op deze muzikale avond duiken we samen met Bulckaert en pianist Marc Van Renne in het oeuvre van Newman. Je krijgt 13 hoogtepunten live te horen!

oortjes paars

Meer info

Hier vind je een korte impressie van wat deze avond voor jou in petto heeft!

Lees hier wat Cutting Edge vond van Bulckaerts boek.

 

 

logo auteurslezingen

 

 

 

Ondersteund door auteurslezingen.be.

Inschrijvingsformulier

Schrijf je in voor de Oorverwarmer Randy Newman: 13 songs

WANNEER? Woensdag 13 december 2023, 20 tot 21.30 uur
WAAR? Bibliotheek, afdeling Muziek en Beeld
INKOM: 5 euro (1 euro met VTK), ter plaatse betalen
GOED OM WETEN:
  • Drankjes verkrijgbaar aan democratische prijzen.
  • Alleen cash betalen mogelijk.
Na inschrijven ontvang je een bevestiging per mail.
 
Heb je nog opmerkingen over deze inschrijving? Zijn er zaken die voor de organisatie handig zijn om weten? Noteer het hier!
---
Door het indienen van dit ingevulde formulier ga je akkoord met de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens zoals omschreven in de privacyverklaring van deze website.

Tijdens de activiteit maakt de bib beeldmateriaal dat later gebruikt wordt voor marketing en promotie van de bibliotheek en lokaal bestuur Heist-op-den-Berg. Het lokaal bestuur verkoopt de beelden niet door aan derden.
Wil jij of je minderjarig kind liever niet in beeld komen? Noteer het bij 'opmerkingen' en deel het mee aan de verantwoordelijke bij aanvang van de activiteit.
---