Lezers maak je samen - Infoavond over (voor)lezen met leesbevorderaar Liesbeth Devriendt

Voor ouders en leerkrachten van kinderen van 6 tot 12 jaar

ouder en kind lezen een boek - lezers maak je samen

Hoe laat je kinderen genieten van lezen? Hoe kies je de juiste boeken voor je kind? Zijn er goede en slechte boeken? Wat als je kind lezen moeilijk vindt? Of niet leuk?

Een leesbevorderaar en een bibmedewerker geven antwoord! Je gaat naar huis met talloze leestips en ontzettend veel zin om meteen in de boeken te duiken.

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht via onderstaand formulier.

TIP: Op 22 november houdt de bib een Voorleesfestival voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Meer info: klik hier.

Inschrijvingsformulier

Schrijf je in voor 'Lezers maak je samen - infoavond over (voor)lezen'

WANNEER? Woensdag 15 november 2023, 19.30 uur
WAAR? Bibliotheek
Gratis deelname

Na inschrijven ontvang je een bevestiging per mail.
Heb je nog opmerkingen over deze inschrijving? Zijn er zaken die voor de organisatie handig zijn om weten? Noteer het hier!
---
Door het indienen van dit ingevulde formulier ga je akkoord met de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens zoals omschreven in de privacyverklaring van deze website.

Tijdens de activiteit maakt de bib beeldmateriaal dat later gebruikt wordt voor marketing en promotie van de bibliotheek en lokaal bestuur Heist-op-den-Berg. Het lokaal bestuur verkoopt de beelden niet door aan derden.
Wil jij of je minderjarig kind liever niet in beeld komen? Noteer het bij 'opmerkingen' en deel het mee aan de verantwoordelijke bij aanvang van de activiteit.
---