Digisessies

Wat waren de digitale trends van 2023? En hoe gebruik ik Spotify?

Je leert het in een digisessie!

voordelen van de cloud

Een digisessie is een uitgebreide workshop waarin we dieper ingaan op één digitaal onderwerp.

Je krijgt praktische info en tips van een deskundige ter zake. Er is ook ruim de tijd voor vragen en uitwisselen van ervaringen.

Deelnemen is gratis!

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Voor de kalender en meer info over alle digisessies : klik hier.

 

Mediawijs jaaroverzicht - donderdag 7 december, 20 tot 22 uur

AI overal, ChatGPT maakt het huiswerk, TikTok verboden voor ambtenaren en wachtwoorden stilaan overbodig. Allemaal digitale trends van 2023. 
Kristof D’hanens van Appstublieft blikt in zijn hoogsteigen jaaroverzicht ‘Update 2023’ terug op wat je moet onthouden uit het voorbije jaar. 

Kristof legt het helder en in gewone mensentaal uit, met veel afwisseling en gevoel voor humor. Want we moeten al die digitale trends ook niet te serieus nemen.

Er is plaats voor 40 deelnemers.

 

Spotify voor beginners - dinsdag 16 januari, 13.30 tot 16 uur

logo spotify

Hou je van muziek? De gigantische muziekbibliotheek van Spotify geeft je toegang tot zo’n 70 miljoen nummers en een duizendtal podcasts. 
Maar wat is Spotify, hoe installeer je deze online muziekstreamingsdienst en hoe maak je afspeellijsten zodat je jouw favoriete nummers, albums en artiesten snel terugvindt? 

Je komt het te weten in de bib!

In samenwerking met Seniorennet Vlaanderen.

Er is plaats voor 12 deelnemers.

Inschrijvingsformulier

Digisessies

Schrijf hier in voor een gratis digisessie.
Kies de gewenste sessie en vul je gegevens in.
Wil je met meerdere personen of voor meerdere sessies inschrijven? Vul dan per persoon en per sessie een apart formulier in.
Elke deelnemer ontvangt een bevestiging via mail.

De digisessies starten op het aangegeven uur.
Vóór 16 uur of na 19 uur in de bib gesloten. Bel aan de voordeur, dan zal een medewerker je binnenlaten of kom binnen via Open+. Voor meer info en registreren voor Open+: klik hier.
 
Heb je nog opmerkingen over deze inschrijving? Zijn er zaken die voor de organisatie handig zijn om weten? Noteer het hier!
Door het indienen van dit ingevulde formulier ga je akkoord met de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens zoals omschreven in de privacyverklaring van deze website.

Tijdens de activiteit maakt de bib beeldmateriaal dat later gebruikt wordt voor marketing en promotie van de bibliotheek en lokaal bestuur Heist-op-den-Berg. Het lokaal bestuur verkoopt de beelden niet door aan derden.
Wil jij of je minderjarig kind liever niet in beeld komen? Noteer het bij 'opmerkingen' en deel het mee aan de verantwoordelijke bij aanvang van de activiteit.