Bibliotheek Heist-op-den-Berg

Wijzigingen reglement bib en gloednieuw Busschema vanaf 2018

Vanaf 1 januari 2018 zijn er enkele belangrijke wijzigingen in het reglement van de bibliotheek. Vanaf 8 januari 2018 rijdt De Bus in een gloednieuw uurschema.

Uitleentermijn van 3 naar 4 weken

De standaard leentermijn van materialen gaat naar 4 weken in plaats van de huidige 3 weken. Bij verlenging komen er ook automatisch 4 weken bij. De maximale leentermijn van 106 dagen blijft ongewijzigd.

 

Reserveren wordt gratis!

Om onze volledige collectie vlot ter beschikking te stellen voor al onze bibklanten, schaffen we de reservatiekost van € 0,50 af. Je kan met andere woorden gratis materialen reserveren. Na melding van de bib kan je die komen afhalen op de door jouw gekozen locatie (Bus of bib). Je kan maximaal 5 materialen reserveren.

Let op: het reserveren is kosteloos, maar bij niet-(tijdige)afhaling van je reservering kost het je € 2.

 

Nieuw Busschema

Vanaf 8 januari 2018 gaat een vernieuwde dienstregeling voor De Bus in voege. Voor de vaste haltes Heist-Goor, Schriek, Itegem en Wiekevorst blijft alles hetzelfde. Booischot en Pijpelheide zullen voortaan op donderdagavond week om week aan bod komen. De namiddagopeningen op maandag, dinsdag en donderdag verhuizen naar de voormiddag (9-12uur). Ten Kerselaere krijgt voortaan bezoek van De Bus op elke eerste vrijdag van de maand, van 10 tot 11.30 uur.

Het volledige nieuwe Busschema en de kalenders per halte vind je hier!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws