Bibliotheek Heist-op-den-Berg

Inschrijven voor dagleeskring de Dagvlinders vanaf nu!

De Dagvlinders komen zes keer per jaar bijeen voor een boekenbabbel. Het zijn gezellige en leerrijke bijeenkomsten.

In een leeskring ontdek je nieuwe genres, verneem je meer over de achtergrond bij romans en schrijvers en wissel je leestips uit. Je hoeft absoluut geen jarenlange leeservaring te hebben. Alles draait om het leesplezier.

Bijeenkomsten:

De bijeenkomsten vinden plaats in de bibliotheek op dinsdagnamiddagen van 14 tot 16 uur. Tussen september en juni lees je zes boeken en het leesjaar eindigt met een verrassende literaire afsluiter.

Data:

Dinsdagen 18 september, 6 november 2018, 8 januari, 5 maart, 23 april en 4 juni 2019.

Dinsdag 18 juni 2019: literaire afsluiter (iedereen welkom). Als je onverwacht niet kan deelnemen, verwittig je leeskringbegeleider Els Torfs.

Prijs:

Je deelname aan de leeskring is gratis als je lid bent van de bib.

Werkwijze:

De bibliotheek voorziet zes exemplaren van elk boek. Je leest een exemplaar samen met je leespartner. De duo’s worden op voorhand ingedeeld. De eerste lezer ontvangt het boek en brengt het terug rond de afgesproken datum. Dat mag ook via de inleverbus. De leeskringbegeleider verwittigt de tweede lezer (via mail of telefoon) en zet het boek klaar. Bij het ontvangen/afhalen tekent de lezer de balielijst. De tweede lezer brengt het boek mee voor de bespreking. Als je niet naar de bijeenkomst kan komen, zorg je ervoor dat het boek in de week van de bespreking terug in de bib raakt.

Informatie en inschrijven:

015 24 57 44, bibliotheek@heist-op-den-berg.be

De leeslijst van de Dagvlinders 2018-2019 vind je hier!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Art@thebib: Baba Jaga

Tot eind juni 2018 stellen de cursisten van Tinneke Swerts (Arteficielo vzw) tentoon aan de expomuren van de bib. Hun schilderijen zijn het resultaat van de schildercursus rond Baba Jaga in maart-april-mei in Cultuurcentrum Zwaneberg. Lees verder

Parkdichters - Wedstrijd!

'Parkdichters - Gedichten in het wandelbos’ is een gedichtenwedstrijd voor alle inwoners van Heist-op-den-Berg en ver daarbuiten, georganiseerd door de bibliotheek van Heist-op-den-Berg, in samenwerking met de dienst Toerisme, Boekhandel Het Voorwoord en provinciaal groendomein De Averegten. Lees verder
Meer nieuws