Parkdichters - Gedichten in het wandelbos

Uit de inzendingen zullen 3 winnaars gekozen worden. De gedichten van deze winnaars worden gedrukt op grote panelen in de vorm van een boomblad en permanent tentoongesteld in wandelbos De Averegten, langs een poëziewandeling die in 2018 vorm zal krijgen. De plaatsing is gepland voor de herfst van 2018.

De winnaars worden gehuldigd en krijgen een prijs tijdens de officiële voorstelling van de poëziewandeling in oktober 2018.

Het volledige reglement vind je hier!

voordat ze op de site verschijnen.

Parkdichters - Gedichten in het wandelbos

'Parkdichters - Gedichten in het wandelbos’ is een gedichtenwedstrijd voor alle inwoners van Heist-op-den-Berg en ver daarbuiten, georganiseerd door de bibliotheek van Heist-op-den-Berg, in samenwerking met de dienst Toerisme, Boekhandel Het Voorwoord en provinciaal groendomein De Averegten. Lees verder